Zwack Sándor

Zwack Unicum
A Zwack cég, mint számos magas kategóriájú ital gyártója és forgalmazója, többféle egyedi díszcsomagolást is alkalmaz. Cégünk a csomagolásoknál is a leginkább innovatív megoldásokat keresi.

Tovább olvasom

Olyan megoldásokat, amelyek a magas minőségi elvárásinknak is megfelelnek. A "The Essence of Hungary" díszdoboz különleges csomagolást biztosít annak a három italnak, amelyek igazi hungarikumként képviselik hazánkat: az Unicumnak, a Zwack nemes Pálinkáknak és a borok királynőjének tartott Tokaji Aszúnak. Ez a rendkívül exkluzív, a magyar értékeket elegánsan képviselő összeállításhoz olyan gyártót kerestünk, aki technikailag és a kivitelezés minőségében is meg tud felelni ennek a kihívásnak. Ennél a díszdoboznál az Sz. Variánsban találtuk meg ezt a partnert.

Niszkács Anna

Gerbeaud
A Gerbeaud mindig is híres volt az innovációról és a folyamatos fejlesztésről. Nem csak a süteményekre, hanem a csomagolásra is nagy hangsúlyt fektetünk és fektettek alapítóink is. Gerbeaud Emil is korabeli művészekkel terveztette meg bonbonos dobozait. 2010-ben a Gerbeaud egy hatalmas átalakuláson ment keresztül. Ez a folyamat még mindig tart. A megújulási folyamatnak volt a része arculatváltásunk is, melynek szerves része a csomagolások megújítása.
Tovább olvasom

2009 novemberében már látszottak a megújulás első jelei, mikor megjelentek az első új, francia jellegű sütemények a pultban. 2010 tavaszán, majd novemberében pedig a termékpalettánk 80 százalékát lecseréltük. Természetesen egy-két klasszikus termék, mint a Dobos-torta, Eszterházy-torta megmaradt kínálatunkban, de ezek mellett olyan kulináris gyönyöröket adó termékeket is felsorakoztatunk, mint a Royal csokoládé, a Kókusz‑maracuja, vagy a Bazsalikomos citrom. A Gerbeaud egy tradicionális hely. Azonban a tradíció csakis a folyamatos megújulással tartható életben. Fontos szempont volt a tradíció és evolúció ötvözete. Olyan luxusmárkát kívántunk létrehozni, mely a világ bármely pontján megállja helyét. Szeretnénk, ha Gerbeaud bonbont ajándékozni sikk és trendi lenne. Az alap megvan hozzá, hiszen kiváló minőségű alapanyagokat használunk minden termékünkhöz. Kizárólag természetes anyagokkal dolgozunk, valamint a Valrhona csokoládét használjuk csokoládés készítményeinkhez, mely az értők szerint a világ legjobb csokoládéja. Csomagolásunknál fontos a letisztult elegancia és a luxus érzete. Mivel élelmiszercsomagolásról beszélünk, így mindenképpen olyan alapanyagot kellett, használni, mely rendelkezik élelmiszercsomagolási engedéllyel. Emellett a csomagolás felülete mindenképpen ujjlenyomat-mentes kellett, hogy legyen. Mivel több, mint 25 féle termék csomagolását kellett megtervezni és egyszerre legyártani, így nagyon fontos volt a megfelelő előkészítés. Többek között macskanyelv, bonbonok, táblás csokoládék, mini torták, édes teasütemények, macaronok és szeletsütemények csomagolását kellett megoldani. A terveket Unger Zsolt dizájner készítette. Magyarországon még nem látott csomagolást sikerül megálmodni. Úgy gondolom, ez a csomagolás olyannyira unikális ma nem csak Magyarországon, hanem világszinten is, hogy egyértelműen lehet ez a szalagos, kisfiókos megoldás a Gerbeaud csomagolások védjegye és legfelismerhetőbb tulajdonsága is. Az Sz. Variáns az egyetlen cég Magyarországon, amelyik ezt a luxus-kivitelezést meg tudta valósítani. Az eddigi munkák alapján úgy gondoltam, hogy minden szempontból megbízható és rugalmas céget választottam. Visszajelzések alapján mindenki gyönyörűnek és egyedülállónak tartja a Gerbeaud finomságok csomagolását.

Illés Tamás

Tokaj Kereskedőház
A világhírű tokaji aszúborok szőlejének kipréselése során keletkező törkölyből hagyományos főzéssel és tölgyfahordós érleléssel különleges pálinkát készít a Tokaj Kereskedőház Zrt., mely ezt a magas minőségű hungaricumot rangjához méltó, egyedi díszdobozba kívánta helyezni.

Tovább olvasom

A csomagolás kivitelezésénél a jelszó az volt: a minőség mindenek felett! Illés Tamás, Tokaj Kereskedőház Zrt. marketingvezetője szerint a benne rejlő üveg különleges formáját követő egyedi, aranyfoliózott doboz íves, hullámszerű oldalsó élei kecses, légies megjelenést kölcsönöznek ennek a terméknek. Kasírozással egy olyan, rendkívüli szilárdságú csomagolóanyag jött létre, amely a prémium minőségű italt abszolút biztonságosan védi. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a doboz felhasználása előtt kis helyen tárolható, majd könnyen összeállítható. A Sz. Variáns-sal a doboz kivitelezése során való együttműködésről Illés Tamás a legnagyobb elismerés hangján szólt. Mint elmondta, a cég szakemberei rendkívüli motiváltságról, felkészültségről és rugalmasságról tettek tanúbizonyságot a közös munka folyamán. Már a több fázisú próbagyártás alatt is mindig pontos, precíz, szép kivitelű darabokat készítettek. A dobozt a Tokaj Kereskedőház Zrt. a Hungaropack Magyar Csomagolási Versenyre is benevezte, mellyel elnyerte a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium különdíját.

Izsó Róbert

Herendi Porcelánmanifaktúra
Napjainkban a vásárlók jogos igénye, hogy a luxustermékeket díszdobozban vagy dísztáskában vehessék át. E csomagolóanyagokkal szemben tehát a minőségi követelmények a meghatározók.

Tovább olvasom

A mi porcelánjaink az Egyesült Államoktól kezdve Japánig szerte a világban vevőre találnak, így a minőségi elvárások igen nagyok. Az Sz. Variáns ezeknek a követelményeknek meg tud felelni, s ami lényeges: világszínvonalon, folyamatosan és versenyképes áron.

Vissza a főoldalra