MANNA

A süteményes dobozok vagy teljes egészükben, vagy egyáltalán nem láttatják a bennük rejlő terméket. A Manna által korábban terveztetett, majd cégünkkel gyártatott csomagolóanyag esetében az arany középút valósult meg.

Tovább olvasom

A vásárló egyrészt a dobozon lévő fotón is megszemlélheti a terméket, másrészt a maga valójában, a dobozon lévő kör alakú betekintőablak segítségével. A csomagolás több követelményt teljesített. Dézsmabiztos volt, nagy példányszámban gyártható, s gépi ragasztásra optimalizált – hogy a termék árában ne a csomagolás költsége legyen a meghatározó.

ZSINDELYES

A Zsindelyes Pálinkafőzde különleges italai mellé pálinkás ízesítésű édességek sorát is kínálja a táblás csokoládétól a krémmel töltött bonbonokig.

Tovább olvasom

Ezeknek az édességek az egyediségét, kézműves jellegét hangsúlyozandó a táblás csokoládék borítékszerű, könnyen visszazárható csomagolást kaptak. A bonbonok dobozaik belsejében külön fészkekbe illeszkednek. A szemek közötti viszonylag nagy távolság minden egyes bonbon egyediségét hangsúlyozza. A különlegesség jól összefér a praktikus megoldásokkal: a bonbonos dobozok egységesek, azonban tetejük az adott édesség ízesítésének megfelelően cserélhető.

GERBEAUD

A Gerbeaud mindig is híres volt az innovációról és a folyamatos fejlesztésről. Olyan luxusmárkát kívánt létrehozni, mely a világ bármely pontján megállja a helyét.

Tovább olvasom

E folyamat szerves része volt az édességcsomagolások megújítása, melyben a hagyomány és az evolúció ötvözete, a letisztult elegancia és a luxus érzete kapott hangsúlyt. Unger Zsolt dizájnernek Magyarországon még nem látott csomagolást sikerül megálmodnia, amely olyannyira unikális – nem csak itthon, hanem nemzetközi szinten is –, hogy ez a szalagos, kisfiókos dobozmegoldás egyértelműen a Gerbeaud-csomagolások védjegye. A Gerbaud szerint pedig az Sz. Variáns az egyetlen cég Magyarországon, amelyik ezt a luxus-kivitelezést meg tudta valósítani.

RÓZSAVÖLGYI

Elegáns alkalmi megoldások, s ebből fakadó exkluzivitás jellemzi a Rózsavölgyi Csokoládé csomagolását.

Tovább olvasom

A formailag rendkívül egyszerű fedeles doboz különlegességét egyrészt a felületén alkalmazott egyedi grafikai megoldások adják, másrészt a benne rejlő kézműves termékek magas minőségét a kézi kasírozás alkalmazásával is jelzi a csomagolóanyag. A gondos kivitelezésnek ebben az esetben is kulcsszerepe van, hiszen az édességcsomagolás minőségének teljes összhangban kell állnia egy olyan termékkel, amely teljes mértékben manufakturális módon, a legnagyobb gondossággal, a szó szoros értelmében kézzel készül. Az exkluzivitásnak a doboz látványától az íz-élményig érvényesülnie kell.

Vissza a főoldalra