EGÉRPAD

Számítógépes munkavégzés közben az irodában általában nem tulajdonítunk nagy jelentőséget annak, milyen is az az általában csak erre a célra szolgáló felület, melyen az egeret mozgatjuk.

Tovább olvasom

Alapvető feladatának teljesítésén túl lehet dekoratív, s egy vállalkozás emblémáját is viselheti. Mi a helyzet azonban akkor, ha valamit hirtelen fel kell jegyeznünk? Írhatunk akár az egérpadra is! A speciális egérpad 52 lapos heti vagy 12 lapos havi beosztású naptárként is funkcionálhat, melyről az aktualitását vesztő időszakra szóló lap mindig letéphető. Ezek az egérpadok bármilyen formára stancolható, strapabíró, 80 grammos offszetpapírra készülnek.

TÉPŐTÖMB

Hányszor kapkodunk az irodában vagy otthon toll és egy fecni után, ha valamit hirtelenjében fel kell jegyeznünk! Jó tehát, ha íróasztalunkon ott áll egy tépőtömb!

Tovább olvasom

Maguk a lapok, illetve a tömb oldalain ott lehet egy-egy cég logója, s a vállalkozásra vonatkozó legfontosabb információk. 80 grammos offszetpapír használata esetén például 10 centiméteres tömbmagasság 1000 lapot jelent. Így a tépőtömbön látható információ szinte kitörölhetetlenül megmarad használója emlékezetében. A tömbök nyomtathatósága, stancolási lehetősége szinte korlátlan. S ha a lapokat még kis dobozba is helyezzük, az újabb információhordozó felületet kínál, nem beszélve arról, hogy a doboz akár írószertartóvá is bővíthető.

FÜZET, MAPPA

Igazi figyelmességnek számít, ha egy cég egyedi irodai eszközökkel látja el munkatársait, ajándékozza meg partnereit.

Tovább olvasom

Egy konferencia résztvevőinek szánt egyedi spirálozott füzet kialakítása során tekintettel lehetünk például arra, hogy terjedelme optimális legyen, kézben vagy ölben tartva is kényelmesen lehessen bele jegyzetelni, mappaszerűen elhelyezhető és gumiszalaggal rögzíthető legyen benne bármiféle kiegészítő anyag, s kívül és belül egyaránt a cég elegáns üzenethordozójává váljon. A 80 grammos perforált lapok és a 300 grammos karton borító optimális megoldást nyújtanak egyedi spirálozott füzetek gyártásához. Ár-érték arányuk pedig sok esetben kedvezőbb, mint az uniformizált tömegtermékeké.

Vissza a főoldalra