TOKAJI BOR/PÁLINKA

A legprózaibb funkcionalitás és a legmagasabb szintű minőség egyszerre kellett, hogy megjelenjen az export Tokaji Aszú díszdobozos csomagolásában.

Tovább olvasom

A díszítő motívumaiban egy a 18. századból származó, egyetlen aszúszemet rejtő, üvegből és aranyból készített szelencét megidéző grafikájú italcsomagolás archaikus hangulatot áraszt. Mindezen túl meg kellett felelnie annak az elvárásnak is, hogy hatos csomagolásban, gyűjtődobozban is elhelyezhető legyen. A gyűjtődoboz a palackdobozokat azok kétharmadáig takarja, s azok alsó részével teljes összhangban lévő grafikát kapott. A feladat végső komplexitását az adta, hogy a hatos csomagoknak raklapos áruházi kihelyezésre is alkalmasaknak kellett lenniük.

ST. ANDREA PINCÉSZET

A St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészet jelmondata nem pusztán egy jól hangzó szlogen: ők valóban törekszenek a jónak gyakorlására. Öröm velük dolgozni!

Tovább olvasom

Nem csak jó boraik miatt, hanem a jó borok mellé olyan szemlélet társul náluk, amely szerint boraik csomagolásának olyannak kell lenniük, mint boraiknak. Ez a pincészet hiszi és vallja, hogy nem szürkülhet bele az egyformaságba, tehát minden egyes borát önálló arculattal rendelkező címke és csomagolás illeti meg. Ha a borban áldás van, akkor az a bor dobozán is megjelenik. A pincészet számára 1, 2 és 4 palackos italos dobozokat, valamint hatszemes csokoládésdobozokat készít cégünk, alapanyagukat tekintve klasszikus, háromrétegű kasírozott hullámlemezből.

Az év szilvapálinkája

Különleges megtiszteltetés volt, hogy 2011-ben cégünk készíthette el Az év szilvapálinkájának díszdobozát.

Tovább olvasom

Az igen nemes ital a Budapesti Pálinkafesztivál alkalmából, szakértő kóstolók által kiválasztott kilenc párlat házasításával állt össze, 1100 sorszámozott, félliteres palackkal. Ezt az egyedi pálinkát egyszerű díszdoboz rejti: egyszínű, fehér alapon a szilvát idéző módon kékes-lilás árnyalatú a grafika. A palackhoz illő csomagolás maga is egyedülálló minőséget hordoz. Az alul-felül önzáró doboz elkészítése során nagy stabilitást adó háromrétegű kasírozott hullámlemez volt az alapanyag.

Bodri pincészet

A Bodri Pincészet és Szőlőbirtok Optimus QV-jének díszdoboza nagyon jó példa arra, hogy a magas minőségű termék által megkövetelt méltóság mennyire összeférhet a finom játékossággal.

Tovább olvasom

A Bodri Pincészet és Szőlőbirtok Optimus QV-jének díszdoboza nagyon jó példa arra, hogy a magas minőségű termék által megkövetelt méltóság mennyire összeférhet a finom játékossággal. A megszokott, hagyományos elnevezések mellett borainak például Sári, Kati, Rozi, Orsi, vagy éppen Gúnár, Bodrikutya fantázianeveket ad a vállalkozás. Az írásmódjában fantáziadús QV (cuvée) csomagolásán körbefutó, a palackok címkéjén is felbukkanó motívumok lehetőséget adnak arra, hogy négy egymás mellé polcra helyezett ital díszdoboza megjelenítse a teljes grafikát. Az egyébként egyszerű, alul-felül önzáró dobozok alapanyaga kasírozott háromrétegű hullámlemez volt, míg a felületnemesítést az aranyozás képviselte.

Vissza a főoldalra