HERENDI PORCELÁN

Minden szempontból magas minőségi követelményeknek kell megfelelni e patinás cég számára készülő csomagolóanyagok tervezésekor.

Tovább olvasom

Méltónak kell lenniük a nagy presztízsű, világhírű porcelánok kvalitásához, tükrözniük kell az értékek stabilitását, másrészt különlegesen értékes tartalmukat sértetlenül kell eljuttatniuk a világ bármely pontjára. A minőséget a kézzel és géppel kasírozott dobozok rejtett élei, belsejükben pedig a különböző termékekre rásimuló, azokat tökéletesen rögzítő betétek is hangsúlyozzák. Így nem csak a porcelánok, de a védelmüket szolgáló fóliázott, karcolás- és kopásálló dobozok is külön esztétikai élményt nyújtanak.

HEGYKÖZI MANUFAKTÚRA

Stabilitás, biztonság és exkluzivitás – ezek voltak a vezérelvei annak a munkának, melyet a manufaktúra egyedi porcelán étkészletei, valamint üveges termékei – pálinkák, likőrök, mézek, befőttek – csomagolását, védelmét és különleges megjelenését szolgáló dobozok megteremtése igényelt.

Tovább olvasom

Mintha nem is hullámkartonnal, hanem nemes fával dolgozott volna a tervező. A termékeket tartó, variálható belső polcrendszer kialakítása is az asztalosmunkához – akárha egy almárium készítéséhez – hasonló precizitást igényelt. A tárgyaknak pontosan kellett illeszkedniük a helyükre, ugyanakkor kiemelésüknek vagy visszahelyezésüknek könnyednek kellett lennie az őket óvó betétekbe, melyek felületének érintése is esztétikai élményt jelent.

Vissza a főoldalra