Prémium díszdoboz

Te tudod, hogy milyen az a prémium díszdoboz?

Persze, hogy nem tudom. Szerintem semmi különbség nincs ezek között a kis elegáns csomagolások között. Nekem olyan egyformának tűnnek. De sokan mondják, hogy ők prémium díszdobozba fogják csomagolni az ajándékot. Gondoltam, ha már ennyire emlegetik ezt a prémium díszdobozt, akkor csak utánajárok, hogy vajon mitől lesz valami felső kategóriás ebben a termékkategóriában.
Fel is hívtam egy barátomat, akiről tudtam, hogy rengeteg ilyen kis cuccot vásárol, hiszen imád ajándékokat adni, meg csomagolni is.
éppen kapóra is jött, mert házassági évfordulónk lesz, és én eddig erre nem igazán figyeltem, de most odatenném magam, mert hát mégis az ötödik. Az meg nagy dolog! Legyen már elegáns a csomagolás is!

Amikor olyanokat hallasz, amit eddig soha

És nem is igazán az volt az érdekes, amit hallottam, hanem az információ áradat, amire eddig nem is gondoltam. Főleg nem a prémium díszdobozokkal kapcsolatban. Az én István barátom az Sz.Variáns nevű cégnél dolgozik, akik csomagolástechnikával foglalkoznak. Konkrétan ők a gyártók, akiktől a kereskedők, termelők veszik a csomagolóanyagot, így a prémium díszdobozokat is.

 • Szia István! Segítség! – hívtam fel kétségbeesetten
 • Szia! Jaj, megijesztesz! Valami baj van? Miben segíthetek?
 • Nem, semmi baj, csak kellene egy kis szakmai eligazítás.
 • Nem tudom, hogy tudod-e, hogy én nem vagyok informatikus? Milyen szakmai segítséget vársz tőlem? – kérdezte értetlenül
 • Jó, rosszul fogalmaztam! A te szakmádról van szó. Most lesz az ötödik házassági évfordulónk Mártival, és szeretnék valamit elegánsan becsomagolni. Hallottam, hogy léteznek ilyen prémium díszdobozok. Tényleg van ilyen kategória? Tudod, hogy mennyire nem vagyok otthon ebben.
 • Ja! Tudom! Már azt is meglepetéssel hallottam, hogy az évfordulótok eszedbe jutott! – jegyezte meg némi éllel
 • Nos, hogy most így lebunkóztál, beszélhetnénk arról is, amit én kértem?
 • Na, a prémium díszdoboz sem kerül ma közelebb

  Persze, beszélgethetünk erről, de nem most, mert ezer dolgom van. Most kaptunk egy nagyobb megrendelést dobozokból, és össze kell állítanunk a szállítmányt. Nem ér rá holnap?

  Dehogynem, időben kezdtem el tájékozódni, úgyhogy a prémium díszdobozok polémiája megvár. Na, jó munkát, holnap hívj!

  Folytatjuk…