Tudástár

Miért fontos a csomagolás?

Miért fontos a csomagolás?

Ha először találkozunk valakivel, első benyomásunkat alapvetően befolyásolja a személy külső megjelenése. Így van ezt a termékeknél is. A csomagolás döntő tényező a termékek eladásánál. A csomagolást látva következtetünk a termék minőségére, arra, hogy luxuskategóriába tartozik-e.

Bővebben »
Mi is az a csomagolástechnika?

Mi is az a csomagolástechnika?

A csomagolástechnikának kétféle elvet kell követni. Először is, a minimális színmennyiségből meg kell találni a megfelelő színkombinációt, amellyel elérhető a megfelelő hatás, másrészt a szín mint szimbólum árulkodjon a termék lényeges tulajdonságairól is.

Bővebben »
Díszdoboz

Díszdoboz

A dobozos termék elengedhetetlen része a doboz csomagolás, a luxus termékek esetében a díszdoboz. Egy tökéletes díszdoboz kreatívan megtervezett, minden apró részletre kiterjedően figyelemfelkeltő és tetszetős.

Bővebben »
Kartondoboz

Kartondoboz

Sokszor szükségünk lehet karton dobozok használatára ahhoz, hogy termékeinket megvédjük az ütődések és rázkódások okozta károktól, sérülésektől. Ezért az Sz. Variáns ilyen típusú csomagolást is kínál Önnek.

Bővebben »
Papírdoboz

Papírdoboz

Egy papírdoboz léte ugyan lehet csupán egyetlen utazásnyi a gyártótól a vevőig, de „A Papírdoboz”, mint csomagolási megoldás, örök életű! Sőt, a természetes alapú anyagoknál ma sem létezik jobb.

Bővebben »