Édesség csomagolás
Az édesség csomagolások készítése egy izgalmas területe munkánknak. Az édességek sajátosságai, hogy rendszerint kis méretűek, és nem ritkán méretükhöz képest viszonylag nagy az értékük. Amellett, hogy figyelembe kell vennünk a tárolhatóság megannyi szempontját és a dézsmabiztonságot, fokozott hangsúlyt fektetünk arra is, hogy legyen élménye a kicsomagolásnak, hiszen ezen termékek rendszerint ajándékként kerülnek átadásra.
A választék és a kínálat édességek terén bőséges, mielőtt az ízlelés átvenné a szerepet, először a látáson keresztül kell megragadni a figyelmet. A csomagolás megfelelő eszköz arra, hogy a termék belső értékeit közvetítse a fogyasztó számára. Olyan hozzáadott értéket jelent, mely az új vevők megnyerésében és a meglévők márkahűségében éppúgy szerepet kap.
Termékhez méltó édesség csomagolás
Az édesség nemcsak élvezeti cikk, de fontos része az ajándékozásnak. Odafigyelünk a termék sajátos igényeire, hogy méltó csomagolásban jusson el a fogyasztóhoz, és a kicsomagolás éppúgy élmény legyen, mint maga a termék elfogyasztása. Így a következő vásárlásnál már rövidebb idő alatt dönt a fogyasztó, akár magasabb összeget is ráfordít egy minőségi összhatásra.
A gondosan hangolt ízélményhez 30 év csomagolástechnikai tapasztalattal tudunk hozzájárulni. Új ügyfelek megszerzésekor csak néhány másodperc áll rendelkezésre, hogy a vásárló melyik terméket emeli le a polcról. Nyomdánkban rendelkezésre állnak azok a felületnemesítési technikák, melyek megragadják a figyelmet. Az alapanyagok kiválasztásánál a tapintásra tudunk hatni, akár a teljes felületen, akár egyes grafikai elemek hangsúlyozásával. 3D UV lakkal a különbség tapintható. A tervezőink mindent elkövetnek, hogy a terméket kiszolgálja a formai megoldás, ugyanakkor optimális árat érjünk el.
Élelmiszer biztonság az édesség csomagolásnál
Csomagolás terén az élelmiszer, és azon belül az édesség kiemelt szerepet kap élelmiszerbiztonsági szempontból. A csokoládé és annak csomagolása között szigorú minőségi elvárásoknak tudunk megfelelni. A papír vagy a nyomtatáshoz, felületnemesítéshez használt anyagok nem befolyásolhatják a termék illatát vagy ízét. Ma már elérhetőek a papírgyártók kínálatában olyan alapanyagok, melyek Robinson teszttel rendelkeznek – ez garancia arra, hogy a papír nem aromatizálja a csokoládét.
A csomagolás tervezésénél és a nyomdai technológiák javaslata során figyelembe vesszük, hogy a termék közvetlenül érintkezik-e a papír felületével. Ennek tudatában teszünk javaslatot a felhasználható nyomdaipari anyagokra, személyre vagy inkább termékre szabott egyedi ajánlattal.
Tapasztalatunk van dézsmabiztos csomagolások terén is, de egyedi, korábban nem gyártott ötletek megvalósításában is rendelkezésre állunk. Tervezőink várják, hogy az Ön ötlete nálunk valósággá váljon!
FSC tanúsítvány az édesség csomagolásban
FSC tanúsítvánnyal rendelkező üzem vagyunk, így papírjaink éppúgy felelős forrásból beszerezhetőek, mint ahogyan az édességben található kakaó.
Emelje velünk terméke értékét! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy együtt megtaláljuk az édességhez méltó csomagolást!