DOBOGÓ PINCÉSZET

A csomagolás modern minimalizmusát és a klasszikus ünnepélyességet ötvözi egymással a Dobogó Pincészet számára kézi kasírozással készített, három palackot magába foglaló díszdoboz.

Tovább olvasom

A letisztult formát nem csupán a diszkrét aranyozás teszi izgalmassá. A tető nem éri el az alj peremvonalát, így egy a belső borítás színét láttatni engedő keskeny rés elegáns „szalagként” fut körbe a kreatív papírból készült, strukturált felületű dobozon. Praktikus elemként ez a megoldás a felnyitást is lényegesen megkönnyíti. Bent a három palackot – klasszikus módon – selyemmel borított betét óvja, egyben emeli ki a borok színét.

ZSINDELYES

Az ellentétek alkotnak egységet a Zsindelyes Meggypálinka exkluzív – természetesen meggypiros – csomagolásában.

Tovább olvasom

Az ötcsillagos minőségű, limitált szériás, Hollóházi-porcelánból készült, egyedi – vékony nyakával és gömbölyű testével meggyszemet idéző –, iparművészeti értékű palack hangsúlyozottan szögletes dobozba került. A hangsúlyosság ebben az esetben úgy értendő, hogy a kupakos záródású doboz oldalfala belül is ferde törésű. A gömbölyű palackot a legegyszerűbben és a legbiztonságosabban úgy lehetett rögzíteni a dobozban, ha az a lehető legszorosabban rásimul, s a kupakba nyakfogó kerül. Az egyediséget sugallja az italos doboz hibrid lakkozású grafikája, mely motívum a palackon is visszaköszön.

AJÁNDÉK DOBOZOK

A magyar fővárosba érkező külföldi vendégek érdeklődésére számot tartó, helyüket a világban bárhol megálló, magas színvonalú termékek csomagolására szánta luxusdoboz-sorozatát a Cinq Filles.

Tovább olvasom

A magyar fővárosba érkező külföldi vendégek érdeklődésére számot tartó, helyüket a világban bárhol megálló, magas színvonalú termékek csomagolására szánta luxusdoboz-sorozatát a Cinq Filles. A megrendelői elvárás tartós, másodlagos felhasználásra is alkalmas ajándékdobozok elkészítése volt. A kézzel kasírozott formák kialakítása nem okozott nehézséget, a minden élen alkalmazandó vékony keret miatt azonban már a szerszámkészítés is nagy pontosságot igényelt. A keretekével azonos színű a dobozok belseje is, ami a kerettől induló belső borítás ugyancsak rendkívül pontos kivitelezését követelte meg. Nem pusztán az ajándékdobozok esztétikuma, hanem előállításuk igényessége is hazánk jó hírét kell, hogy vigye szerte a világba.

Vissza a főoldalra