Megújult honlapunkkal várjuk az Év honlapját

Legalább két évet töprengtünk azon, hogy kire bízzuk a honlapunk újratervezését. “Évek óta nem változik semmi, csak várom a nagy csodát” állapotban voltunk, nézegettük az oldalunkat, ami legutóbb 2007-ben frissült. Szó se róla, akkor nagyon jól sikerült, színeiben és képi anyagában még mindig megállná a helyét, rendszeresen kaptunk erre vonatkozóan megerősítéseket is. Viszont, ha őszinték akarunk lenni magunkhoz, és miért ne akarnánk, honlapunk elavult volt, struktúrájában korszerűtlen, szakmai szemmel “épp, hogy vagyunk” állapotot tükrözött.

Ekkor jön egy ismerős, aki felkérte ügyvezetőnket és tulajdonosunkat, Jánost a TEDx Debrecen egyik előadójának. Ezen a megbeszélésen példaként említette, hogy a korábbi évben a Kreatív Vonalak tulajdonosa és stratégiai vezetője, Nagy Barna – hasonló design területről, mint mi – nagy sikerű előadó volt, nem mellesleg honlapokat is terveznek. Néhány nap múlva hívtuk is Barnát, újabb néhány napra rá találkoztunk a tervezőcsapattal is, megbíztuk őket az új oldal tervezésére.

Bevalljuk, nem gondoltuk, hogy ennyi munkával jár majd a részünkről is az új honlap elkészítése. Számtalan egyeztetés, rengeteg fotózás, kisebb-nagyobb “belháborúk”, szócsaták, “én így gondolom, te úgy gondolod, ez nem lesz jó, de hidd el, jó lesz!” A kedves harcok után kialakul a végeredmény: elkészül az új, és minden szakmai igényt kielégítő, mai kor szellemében felhasználóbarát Sz.Variáns honlapunk.

Reményeink és terveink szerint ez az oldal nem tíz év múlva fog megújulni. Már csak azért sem, mert a felépítéséből adódóan lehetőség van arra is, hogy rendszeresen frissíthessük a tartalmakat. Már csak egy dolog van hátra: az, hogy oldalunkkal idén elnyerjük az Év honlapja díjat.